Hem

Katteriet

Katter

Kattungar

Fodervärd

Fodervärd,vad är det?

Enkelt innebär det att du antingen betalar halva köpesumman enligt marknadsvärde och jag har rätt att ta en kull på katten eller att jag överlåter katten till dig utan kostnad och har då rätt till 3 kullar med minst en levande kattunge per kull som uppnår 12 veckors ålder.

Du som fodervärd har möjlighet att välja om du vill ha kullen hos dig eller om jag ska ha kullen hemma. Bor kullen hos dig står jag för ökade kostnader gällande mat och sand mm. Ska kullen vara här så tar jag hem honan 14 dagar innan beräknad förlossning sedan stannar hon hos mig till kattungarna är minst 12v.

Du får jättegärna komma och hälsa på katten med sina ungar när ungarna blivit stora nog för att få besök. Detta gäller enbart honkatt.

 

Hankatt på foder ser annurlunda ut i avtalet, detta är något vi kommer överrens om innan avtalet skrivs. När avtalet är uppfyllt kastreras katten och ägarändring görs. Jag använder mig av sveraks fodervärdsavtal, med en viss justering i villkoren.  

Du som fodervärd ska inte bo för långt bort, veta vad det innebär att ha fertila katter hemma.

Är du intresserad så skicka gärna ett sms 076-306 40 15 

eller ett mail ragdoll@elhemas.com och berätta lite om dig, hur du bor och om du är intresserad av utställning eller annat som kan vara av vikt när jag väljer katt till dig.

 

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mail:ragdoll@elhemas.com       Tele: 076-306 40 15